Vi hjälper dig med bortforsling, flisning, uppkapning och röjningsarbeten

Att ta hand om ett eller flera fällda träd är mycket jobb. Vi kan självklart hjälpa dig med det.
Kontakta oss för mer information.

Att röja upp efter trädfällning

Djupeskog Trädfällning är experter på framför allt att fälla träd. Men även efter att ett träd fälls behöver det tas om hand.

Vi erbjuder olika tjänster som är till för att hjälpa dig. I stort utsträckning anpassar vi oss efter dina önskemål. Om du exempelvis eldar och behöver ved brukar vi kapa upp stammen i lagom stora bitar så att de passar i din braskamin / öppna spis.

Om du exempelvis eldar och behöver ved brukar vi kapa upp stammen i lagom stora bitar så att de passar i din braskamin / öppna spis.

Träflis

Om du har en tomt, trädgård eller odlingar kan vi flisa upp trädet åt dig. Flis går att använda till mycket i din trädgård. För inspiration om hur du kan använda fliset rekommenderar vi den här hemsidan. Självklart kan vi även kombinera bortforsling och flisning. Med andra ord, vi flisar upp en del av materialet och forslar bort resterande.

Kostnad för bortforsling

Beroende på storleken på träden och även antalet kan bortforsling vara förhållandevis tidskrävande. Därför är det många kunder som väljer att spara in lite pengar genom att göra mer eller mindre av jobbet själva. Bland annat genom att ta hand om riset. Om vi ska forsla bort allt ris och eventuellt stammen också behöver vi ta in en lastbil, som i sin tur kostar pengar.

Ved att elda med

Behöver du ved? Då kapar vi upp trädet i lagom längder efter dina önskemål för att passa till din braskamin / öppna spis.

Om du slipper köpa ved och producerar värme blir det arbete vi utför än mer kostnadseffektivt. Dessutom får du gott om ved som kan värma under vinterhalvåret. Vi tycker alltid det är positivt när resterna av ett fällt träd kommer till användning.

Rent och snyggt, vi är mycket nöjda!

Djupeskog Trädfällning har hjälpt mig med att fälla flera svåra stora träd och röjt sly. Båda gångerna med perfekt resultat. Känns tryggt att anlita Andreas på Djupeskog som håller vad han lovar. Det är alltid rent, snyggt och tryggt. Rekommenderas varmt!
Marie

Uppkapat och klart!

Väldigt trevlig bemötande. Kom med tre killar i lovad tid och tog ner en 16 m gran på en timme. Sågade allt i 30 cm bitar. Redo för klyvning.
Mer går inte att förvänta sig. Vi kommer anlita Djupeskog Trädfällning igen.
Gabrielle
Andreas Åkerlund, Djupeskog Trädfällning

Frågor?

Hej, Andreas heter jag. Det är jag som äger och driver Djupeskog Trädfällning.

Jag svarar gärna på alla dina frågor.

E-post:
andreas [a] djupeskog.se

Telefon:
070-971 65 16

Andreas Åkerlund, Djupeskog Trädfällning

Bortforsling

Djupeskog Trädfällning är ett företag som tillhandahåller trädröjningstjänster. Vi hjälper dig att röja träd, stubbar, kvistar och buskar från din fastighet. Vi har utrustningen och erfarenheten för att på ett säkert och effektivt sätt röja din tomt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Bortforsling av Djupeskog Trädfällning
Bortforsling av Djupeskog Trädfällning

Flisning

Om du har en tomt, trädgård eller odlingar kan vi flisa upp trädet åt dig. Flis går att använda till mycket i din trädgård. För inspiration om hur du kan använda fliset rekommenderar vi den här hemsidan. Självklart kan vi även kombinera bortforsling och flisning. Med andra ord, vi flisar upp en del av materialet och forslar bort resterande.

Vi kapar upp trädet

Vi kapar upp trädet i sektioner efter beställda längder. Du kan också välja att ta hand om trädet själv för att hålla mere kostnaden.

De flesta av våra kunder vill ha trädet uppsågat så att man enkelt kan göra ved till vedspisen. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information.

Uppkapat träd av Djupeskog

Kontakta oss vid frågor

Djupeskog Trädfällning är det lokala företaget med expertkompetens inom tjänster relaterade till träd.

Vi hjälper dig att röja träd, stubbar, kvistar och buskar från din fastighet. Vi har utrustningen och erfarenheten för att på ett säkert och effektivt sätt röja din tomt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

RUT-avdrag vid röjningsarbete

Generellt är svaret ja. Det räknas som trädgårdsarbete. En av punkterna Skatteverket nämner lyder så här,

”Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning”

Källa:Skatteverket