Vill du ha hjälp med en som står på något olägligt ställe?

Vill du ha hjälp med

?

Självklart kan vi hjälpa dig med stubbfräsning. Att ta bort stubbar som du av en eller annan anledning önskar bli av med är inga problem för oss!

Vill du att vi ska komma och titta på de stubbar du vill bli av med?

Scrolla ner för att läsa mer om stubbfräsning

Fördelar med stubbfräsning

”Stubbfräs är en maskin med vars hjälp man kan ta bort stubbar. När ett träd fälls förblir stubben och rotsystemet kvar.”

Enligt Wikipedia

Det är en väl beprövad teknik och maskin. Om du verkligen vill bli av med ett träd kan du först låta oss hjälpa till att fälla det (antingen markfällning eller sektionsfällning), vi kapar upp det och flisar oftast ner grenar (stora som små) och kan avsluta med stubbfräsning samt uppstädning och bortforsling.

Smidig

Till skillnad från grävmaskiner som också kan användas för att ta bort stubbar kan en stubbfräsare lätt ta sig in även till mindre trädgårdar.

Orsakar inte skador

Ofta när grävmaskiner åker in på en tomt blir det mer eller mindre omfattning av skador. Självklart spelar det roll vilken typ av mark det rör sig om. Men på gräsmattor tycker vi att stubbfräsaren är ett klart bättre val.

Djupeskog Stubbfräsning Norrtälje Roslagen

Billigare än en grävmaskin

Att köra ut en grävmaskin för att ta upp en stubbe är väldigt sällan prisvärt. Att anlita oss blir i princip alltid billigare för dig som kund.

Liten, men tuff

Låt inte storleken luras. Stubbfräsar är otroligt effektiva. Det är förhållandevis stark motor och ett vasst blad längst fram. Stubbar flisas helt enkelt ner kan man säga.

Andreas Åkerlund Djupeskog Trädfällning Norrtälje

Hör av dig om du har någon fråga

Du kan kontakta oss på ett flertal sätt, antingen via telefon, det är bara att ringa till Andreas070-971 65 16, eller så fyller du i kontaktformuläret och låter oss kontakta dig istället. Det går även bra att maila på andreas@djupeskog.se.

Vi hörs!
Andreas Åkerlund
Djupeskog Trädfällning

Har du stubbar du vill bli av med?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Malcare WordPress Security